Професійний Догляд

Шкіра є найбільш вразливою тканиною в організмі людини. На його стані можуть негативно позначитися шкідливі звички, несприятлива екологія, природні умови, погане харчування, стреси і відсутність повноцінного відпочинку.

Для того щоб підтримувати його в хорошому стані і не допускати передчасного в’янення, потрібно правильно за ним доглядати: своєчасно зволожувати, живити і видаляти відмерлі частинки епітелію, причому робити це потрібно незалежно від віку. При достатньому догляді ви можете виглядати так, ніби занурилися в омолоджуюче озеро в 50 років, а в 20 років все навпаки, не піклуючись про шкіру.

Елементарні процедури можна робити самостійно, але в домашніх умовах навряд чи вдасться домогтися такого приголомшливого ефекту, як після доглядових процедур в салоні, виконаних висококваліфікованим майстром по професійній косметиці HOLY LAND.

Проблеми, які можна вирішити за допомогою доглядових процедур:

• розширені пори;
•Пілінг;
•Роздратування;
•Очорнити;
•Млявість;
•Сухість;
• жирний блиск;
• ранні зморшки;
•Почервоніння.

Наш косметологічний центр пропонує Вам широкий спектр косметологічних процедур по догляду. Сюди входять не тільки якісні креми, маски і пілінги, які безпосередньо впливають на епідерміс і дерму на клітинному рівні, але і механічні впливи: масаж, мікроструми і ультразвукова чистка.

Всі процедури проводяться згідно з перевіреними дослідженнями в області косметології добре підготовленими майстрами, які постійно вдосконалюють свої навички.

Однією з головних наших переваг є середня ціна на послуги, що надаються при високій якості обслуговування. Ви будете приємно здивовані співвідношенням ціна-якість в нашому косметологічному центрі!

Завдяки нам ви можете забути про стереотип про те, що косметологічні послуги – це привілей лише заможних людей, адже ми намагаємося бути доступними для кожного.

Ціни на доглядові процедури в Центрі «New Skin»
Фермонто терапія (сприяє вирівнюванню рельєфу шкіри, відбілюванню, глибокому зволоженню, тонізації та сяйва шкіри) 700 грн.
Карбоксі Терапія (Забезпечує виражену підтяжку обличчя, має освітлювальну та фотозахисну дію, омолоджує шкіру обличчя на клітинному рівні) 700 грн.
Живильний догляд для відновлення зневодненої сухої шкіри (Лікування на основі екстракту чорної ікри, натуральних масел і пептидів останнього покоління) 700 грн.
Догляд за проблемною шкірою 450 грн.