Омолодження ELOS

Останнім часом все частіше говорять про таку процедуру, як ELOS-омолодження. Чому він такий популярний? Ця технологія діє з різними комбінаціями електричної енергії, а саме оптичної та біполярної. Дана технологія була розроблена вченими з Ізраїлю, а саме компанією Syneron Medical Ltd.

Завдяки світловій енергії та високочастотному електричному струму ELOS-омолодження надає м’який та глибокий вплив на шкіру, допомагаючи клітинам самостійно виробляти комплекс колагену та еластину.

Але процедура не тільки допомагає при омолодженні шкіри, але і вирішує проблеми з омолодженням грудей, рук, живота і сідниць.
Крім того, ELOS здатний позбавити від пігментних плям, веснянок, розтяжок, в’ялої шкіри, зморшок.

Перевага такої процедури омолодження в тому, що немає больових відчуттів, майже немає дискомфорту, немає необхідності в анестезії.

Можливою реакцією на лікування може стати почервоніння і набряклість, які зникають відразу після закінчення процедури.

Досвідчений фахівець допоможе з’ясувати, наскільки кількість сеансів необхідно кожному пацієнту в зв’язку з особливостями шкіри.

В даний час велика кількість косметологічних салонів використовують процедуру ELOS. ELOS-омолодження обличчя дуже популярне в Одесі, де є центр апаратної косметології «Нова шкіра», де працюють справжні професіонали своєї справи.

Фахівці, які працюють в цьому центрі, постійно підвищують свою кваліфікацію, щоб знати всі нововведення в області косметології.

Ми вирішили зробити наші ціни доступними для кожного, адже розуміємо, що навіть у кризові часи хочеться подбати про своє здоров’я. Деякі інші косметологічні центри роблять ELOS-омолодження за вартістю, яка втричі перевищує вартість у New Skin.

Процедура омолодження ELOS підходить всім людям без винятку, будь то чоловіки або жінки. Записатися на цю процедуру можна з 20 до 65 років, вона підходить для молодої і зрілої шкіри.

Ціни на ELOS-омолодження в Центрі «New Skin»
Обличчя 1200 800 грн.
Навколо очей 500 грн.
Шия 600 грн.
Декольте 800 грн.
Кисті рук 500 грн.
Обличчя + шия + зона декольте 3100 1200 грн.