Міостимуляція

Підтримувати своє тіло в тонусі — непросте завдання для перевтомленої людини. Дієти, тренування, правильне харчування – все це часом недоступно через брак вільного часу. На допомогу прийдуть такі поширені проблеми, як целюліт, зайва вага, в’ялість м’язів і шкіри, остеохондроз і артрит Міостимуляція. Спочатку цей метод боротьби з недоліками використовувався в медицині для реабілітації після важких травм. Міостимуляція прийшла в косметологію пізніше і використовується для ліфтингу тіла.

Міостимуляція в Одесі – це процедура, під час якої мікроудари електричного струму низької частоти впливають на м’язові тканини. Групи м’язів скорочуються, що дозволяє досягти ефекту від фізичних навантажень без тренувань. В результаті відбувається поліпшення кровообігу і підвищення тонусу всього організму; зміцнення м’язів преса, стегон і сідниць; Позбавлення від целюліту на початковій стадії.

Як працює міостимуляція. Перед процедурою обов’язкова консультація косметолога для визначення показань і протипоказань, сили, частоти і форми струму, тривалості. Потім починається сама процедура. На ділянку тіла, де проводиться міостимуляція, наноситься струмопровідний гель і накладаються електроди. На апараті міостимуляції встановлюються необхідні параметри і запускається апарат. Сеанс триває від 20 до 30 хвилин. Після сеансу електроди виймають, очищають і наносять спеціальні засоби для його заспокоєння і живлення.

Курс міостимуляції в Одесі складається з 5-15 процедур, тривалістю не більше 30 хвилин і не більше 3 разів на тиждень. Для досягнення тривалого ефекту процедури повинні бути підкріплені фізичними навантаженнями. Ми не рекомендуємо проводити міостимуляцію в домашніх умовах, проводити процедуру тільки під наглядом фахівця.

Міостимуляція практично нешкідлива, але все ж має деякі протипоказання:
-вагітність
— наявність кардіостимулятора,
-Діабет
— запальні процеси в організмі,
-Рак
— захворювання нирок і печінки,
— захворювання серцево-судинної системи, крові, вен,
— Деякі шкірні захворювання.

Ціни на міостимуляцію в Центрі «New Skin»
30 Хвилин 300 грн.