Кавітація

Кавітаційна або безопераційна ліпосакція — поширений сучасний метод позбавлення від зайвих жирових відкладень, одна з найпопулярніших процедур для схуднення. Перевага цього методу в тому, що процедура проводиться без хірургічного втручання (замість скальпеля хірурга — ультразвуку), тобто ультразвук не залишає слідів у вигляді синців і рубців.

Суть методики полягає в тому, що під впливом низькочастотних ультразвукових імпульсів (40КГц) рідина в жировій клітині піниться, в результаті чого мембрана лопається, організм розбирає її залишки на складові і природним чином видаляє їх. В результаті зменшується підшкірно-жировий шар, фігура стає підтягнутою і пружною. Ультразвукові хвилі впливають на різну глибину, що дозволяє досягти кращого ефекту.

Процедура не викликає больових відчуттів і абсолютно безпечна, підходить для будь-якого віку, не має гендерних відмінностей. Результат ви помітите після кавітації в центрі New Skin в Одесі відразу після першого сеансу, який посилюється в найближчі кілька днів.

Протипоказання до кавітації такі ж, як і для багатьох процедур ультразвукової терапії: цукровий діабет; вагітність; захворювання печінки, серцево-судинної системи, нирок, шкіри. Ця процедура також не рекомендована при міомі матки, грижі живота і остеопорозі.

Щоб підготуватися до кавітації в нашому центрі в Одесі, потрібно протягом двох-трьох днів відмовитися від алкоголю, жирної і гострої їжі. У день процедури потрібно випити 1 літр води за 2-4 години до її початку.

Для досягнення бажаного ефекту потрібно провести кілька процедур. Їх кількість залежить від оброблюваної частини тіла і кількості жиру, від якого ви хочете позбутися. Тривалість сеансу кавітації залежить від зони, де застосовується ультразвук (сідниці, спина, талія, руки і т.д.)

Після курсу процедур слід дотримуватися дієти і використовувати методи для поліпшення кровообігу (вправи, скраби).

Ціни на кавітацію в Центрі «New Skin»
1 зона-30 Хвилин 400 грн.